• Klantenservice

  0515-332211 Ma-Vr 8.30 - 17.00
 • Geen verzendkosten

  Tijdelijke actie!
 • Giclée prints

  Hoogwaardige kunstdruk
 • óók voor consumenten

  Alle prijzen zijn exl. BTW
 • Veilig betalen

  iDEAL, PayPal
 Een bezoek aan Toronto, de hoofdstad van de provincie Ontario én de grootste stad van Canana, is een geweldige ervaring. De stad zelf is al interessant en afwisselend genoeg, ook zijn er in de directe omgeving allerlei bezienswaardigheden. Zoals de Niagara Waterfalls. 
Deze foto maakte ik toen we weer met de boot teruggingen vanaf Toronto Island naar de haven van Toronto. In de weekends gaan heel wat dagjesmensen naar het prachtige eiland. 
Ook zijn we bovenop de CN-Tower geweest.
De Canadian National Tower doet dienst als zendmast en toeristenattractie. Met 553 meter was de toren tot 13 september 2007 het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld op land.
"Skyline van Toronto, gezien vanaf Toronto Island" gemaakt door Margo Schoote .
Een bezoek aan Toronto, de hoofdstad van de provincie Ontario én de grootste stad van Canana, is een geweldige ervaring. De stad zelf is al interessant en afwisselend genoeg, ook zijn er in de directe omgeving allerlei bezienswaardigheden. Zoals de Niagara Waterfalls. Deze foto maakte ik toen we weer met de boot teruggingen vanaf Toronto Island naar de haven van Toronto. In de weekends gaan heel wat dagjesmensen naar het prachtige eiland. Ook zijn we bovenop de CN-Tower geweest. De Canadian National Tower doet dienst als zendmast en toeristenattractie. Met 553 meter was de toren tot 13 september 2007 het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld op land.
Giclée afdruk op canvas
Formaat Spieraam dikte Prijs ex. BTW

©2018 Bedrijfsdecoratie.nl | Kvk: 09067181 | Contact
Artimedes BV
Terug naar boven