• Klantenservice

  0515-332211 Ma-Vr 8.30 - 17.00
 • Geen verzendkosten

  Tijdelijke actie!
 • Giclée prints

  Hoogwaardige kunstdruk
 • óók voor consumenten

  Alle prijzen zijn exl. BTW
 • Veilig betalen

  iDEAL, PayPal

Over ons

Bedrijfsdecoratie.nl - Artimedes B.V. is met 30 jaar ervaring, de specialist in het leveren van wanddecoraties aan bedrijven, overheidsdiensten, zorginstellingen, bungalowparken en hotels.

Tegenwoordig is gelukkig iedereen zich er bewust van dat een plezierige werkomgeving positieve invloed heeft op het functioneren van mensen. Mooie wanddecoraties dragen daar een belangrijk deel aan bij. Decoraties functioneren als communicatiemiddel. Expliciet door middel van toegevoegde teksten of symbolisch zonder tekst. Wanddecoraties brengen sfeer en kunnen weergeven waarvoor iemand staat of wat een persoon of bedrijf belangrijk en mooi vindt. 

Kenmerkend voor het uitstralen van ethiek en respect zijn de schilderijen en tekeningen van de bekende Friese schilder Jopie Huisman. De handelaar in lompen en oud ijzer die zichzelf leerde schilderen.  Hij schilderde het liefst wat was afgedankt. Hij vereeuwigde de versleten en weggegooide voorwerpen die hij vond tussen zijn "handel".  Jopie maakte vervolgens de koppeling naar de mens daarachter. De kunst van Jopie Huisman laat sociale bewogenheid zien met oog voor het kleine, het nietige. Jopie Huisman wordt de Schilder van het Mededogen genoemd. Kunst met grote filosofische waarde van hoge kwaliteit. Zijn originele werk is te zien in het Jopie Huisman Museum te Workum, al door miljoenen mensen bezocht inmiddels. De prachtige reproducties kunt u hier bestellen. Ze zullen sfeer verhogend werken en een goede uitstraling geven. 

Op deze website laten we een belangrijk deel van de mogelijkheden en van onze bijzondere collectie zien. Natuurlijk is er meer te koop. Wat u bij anderen te koop ziet staan kunt u bij ons ook krijgen. Tienduizenden kunstreproducties, posters en schilderijen van de bekende schilders. Die staan in dikke catalogusboeken. Als u wilt kunt u die ook bij ons bestellen. 

Denkt u er aan dat u wellicht zelf ook mooie decoratieve foto's of digitale kunst in huis heeft? Bijvoorbeeld natuurfoto's of product foto's of een digitale opname van een schilderij. Steeds vaker krijgen wij die aangeleverd en printen we die als (mono) giclee op 
canvas. We maken daar een mooie kopie van die u gelijk kan ophangen. Ingelijst of opgespannen op spieraam. 

Veel plezier!

Kunstreproductie bestellen
Meer informatie over Artimedes B.V.
Meer informatie over het Jopie Huisman Museum

©2018 Bedrijfsdecoratie.nl | Kvk: 09067181 | Contact
Artimedes BV
Terug naar boven