• Klantenservice

  0515-332211 Ma-Vr 8.30 - 17.00
 • Geen verzendkosten

  Tijdelijke actie!
 • Giclée prints

  Hoogwaardige kunstdruk
 • óók voor consumenten

  Alle prijzen zijn exl. BTW
 • Veilig betalen

  iDEAL, PayPal
 Een typisch beeld wat men over de hele wereld van Amsterdam heeft. Een zwart-wit foto gemaakt door Don Fonzarelli in zijn zo kenmerkende stijl van hoge contrasten en scherpe lijnen, hetgeen een pure en serene uitstraling geeft.
Een rijtje Amsterdamse gevels naast elkaar te vinden aan de Kromme Waal in Amsterdam Centrum.
Een foto die in vrijwel ieder interieur geweldig tot zijn recht komt.
De Kromme Waal is een Amsterdamse straat, tussen de Prins Hendrikkade en de Oude Waal. De straat vormt van de Kraansluis (brug 300, in de Prins Hendrikkade) tot de Kraanboomsluisbrug (brug 283) de westelijke kade van de Waalseilandsgracht, de oude binnenhaven van Amsterdam tussen de Montelbaanstoren en het IJ.
"Kromme Waal Amsterdam" gemaakt door Don Fonzarelli .
Een typisch beeld wat men over de hele wereld van Amsterdam heeft. Een zwart-wit foto gemaakt door Don Fonzarelli in zijn zo kenmerkende stijl van hoge contrasten en scherpe lijnen, hetgeen een pure en serene uitstraling geeft. Een rijtje Amsterdamse gevels naast elkaar te vinden aan de Kromme Waal in Amsterdam Centrum. Een foto die in vrijwel ieder interieur geweldig tot zijn recht komt. De Kromme Waal is een Amsterdamse straat, tussen de Prins Hendrikkade en de Oude Waal. De straat vormt van de Kraansluis (brug 300, in de Prins Hendrikkade) tot de Kraanboomsluisbrug (brug 283) de westelijke kade van de Waalseilandsgracht, de oude binnenhaven van Amsterdam tussen de Montelbaanstoren en het IJ.
Giclée afdruk op canvas
Formaat Spieraam dikte Prijs ex. BTW

©2018 Bedrijfsdecoratie.nl | Kvk: 09067181 | Contact
Artimedes BV
Terug naar boven