• Klantenservice

  0515-332211 Ma-Vr 8.30 - 17.00
 • Geen verzendkosten

  Tijdelijke actie!
 • Giclée prints

  Hoogwaardige kunstdruk
 • óók voor consumenten

  Alle prijzen zijn exl. BTW
 • Veilig betalen

  iDEAL, PayPal
 Een klein bloemetje in het grasveld, soms in grote getale aanwezig en soms maar eentje. Dit was zo'n eenzaam madeliefje. Het stond er zo mooi en fris bij dat ik er wel een foto van móest maken. In het Engels heet het madeliefje Daisy. Deze naam staat voor Dag-oog. Omdat het madeliefje s'morgens vroeg al open gaat.
Ook kun je voor de hartige keuken madeliefjes ook prima gebruiken. 
Enkele suggesties...  Voeg de bloempjes en het fijngesneden blad toe aan een gemengde sla, een tomatensla... 
Crackertjes of toastjes met roomkaas, kruidenkaas, eiersla, tapenade of wat je maar kan verzinnen, zien er nog smakelijker uit met een madeliefje... 
Maak ijsblokjes met daarin een madeliefje. 
Vlierbloesemlimonade of vlierbloesemchampagne met daarin enkele madeliefjes.
Als versiering van een heldere bouillon, een koude (vichy-soisse!) of warme soep. 
(bron smulweb)
"Daisy" gemaakt door Yvonne Blokland .
Een klein bloemetje in het grasveld, soms in grote getale aanwezig en soms maar eentje. Dit was zo'n eenzaam madeliefje. Het stond er zo mooi en fris bij dat ik er wel een foto van móest maken. In het Engels heet het madeliefje Daisy. Deze naam staat voor Dag-oog. Omdat het madeliefje s'morgens vroeg al open gaat. Ook kun je voor de hartige keuken madeliefjes ook prima gebruiken. Enkele suggesties... Voeg de bloempjes en het fijngesneden blad toe aan een gemengde sla, een tomatensla... Crackertjes of toastjes met roomkaas, kruidenkaas, eiersla, tapenade of wat je maar kan verzinnen, zien er nog smakelijker uit met een madeliefje... Maak ijsblokjes met daarin een madeliefje. Vlierbloesemlimonade of vlierbloesemchampagne met daarin enkele madeliefjes. Als versiering van een heldere bouillon, een koude (vichy-soisse!) of warme soep. (bron smulweb)
Giclée afdruk op canvas
Formaat Spieraam dikte Prijs ex. BTW

©2018 Bedrijfsdecoratie.nl | Kvk: 09067181 | Contact
Artimedes BV
Terug naar boven